Februari 2021

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de levering van producten.

Helaas is door het coronavirus (COVID-19) een aantal artikelen tijdelijk niet (of slechts beperkt) leverbaar.

Wij hebben op product niveau aangegeven welke producten tijdelijk niet leverbaar zijn. U kunt deze dan ook niet bestellen in de webshop. Zodra producten weer leverbaar zijn wordt dit op de website aangegeven. Houd u dus de website in de gaten.

De EHBO producten en verbandmaterialen zijn op dit moment normaal verkrijgbaar.

Verwerking van uw bestelling:
Het is momenteel erg druk. Wij doen ons uiterste best alle bestelling zo snel als mogelijk te verwerken. Artikelen die op voorraad zijn worden zoveel als mogelijk binnen 1 tot 5 werkdagen aan u verstuurd. Ook bij onze leveranciers is het erg druk, waardoor leveringen aan ons soms ook langer op zich laten wachten. Wij vragen om uw begrip wanneer het toch wat langer duurt.

Bezorging van uw bestelling
Alle bestellingen worden zoals gebruikelijk bij u bezorgt door GLS.  Bij het afleveren van een pakket hanteert GLS wel een aantal tijdelijke maatregelen.

Ondanks dat gesteld is dat het coronavirus niet direct overgedragen kan worden via de bezorging van pakketten of vracht, heeft GLS Netherlands ervoor gekozen om contact via de handscanner uit te sluiten. De bezorger noteert bij aflevering nu de voor- en achternaam van de ontvanger. Het pakket wordt voor uw deur neergezet en de bezorger houd minimaal 1,5 meter afstand. Registratie van de aflevering word ook vastgelegd via GPS.
 
Wat doet Samed?- Wij ontvangen geen bezoek meer (ook niet voor afhalen van een bestelling)- Er worden geen handen meer gegeven
- Bij binnenkomst worden de handen gewassen en ontsmet
- Handen wassen en ontsmetten wordt meerdere male per dag herhaald
- Medewerkers dragen disposable handschoenen die regelmatig gewisseld worden
- Bij het verzendklaarmaken van orders worden mondkapjes gedragen
- Zieke medewerkers blijven thuis
 
Extra maatregel
Leveringen van onze leveranciers worden tenminste 24 uur in een aparte ruime geplaatst. Het coronavirus kan volgens de laatste berichten tot 24 uur overleven op een kartonnen verpakking. Daarom deze extra maatregel. Hiermee beperken wij het risico voor onze medewerkers en u tot een minimum.