Verbanddoos A & B

Verbandkoffers met inhoud A

Verbanddozen met inhoud B

Verbandkoffer A richtlijn 2016

Verbanddoos B richtlijn 2016

Richtlijnen..!!
  • de verbandkoffer moet binnen handbereik zijn (binnen een halve minuut beschikbaar)
  • De verbandkoffer moet duidelijk zichtbaar op ooghoogte in een wandklem aan de muur bevestigd zijn, dan wel middels signalering snel te vinden zijn;
  • de verbandkoffer moet voldoende ruimte bieden om enkele noodzakelijke aanvullingen te kunnen herbergen;
  • de verbandkoffer dient regelmatig gecontroleerd te worden. Bij voorkeur ieder half jaar, maar vaker wanneer de risicofactoren in het bedrijf dat vereisen. Het verdient aanbeveling hiervoor een vaste persoon aan te wijzen. De trommel dient in ieder geval na gebruik gecontroleerd te worden en ontbrekende middelen aangevuld.
  • Verschillende (steriele) producten in de verbandtrommel hebben een houdbaarheidsdatum. Deze houdbaarheidsdatum vind u op de verpakking achter het symbool van het zandlopertje.
  • Alles wat u uit de verbandtrommel gebruikt kunt u bij Safe Products bijbestellen.
Alles wat u uit de verbandtrommel gebruikt kunt u bij Safe Products de verbruikte producten bijbestellen. U kunt aan de hand van de checklist de EHBO trommel controleren of producten in de verbandtrommel ontbreken. Door de checklist (controlelijst) in te vullen en op te sturen (fax, e-mail) kunt u de ontbrekende producten bijbestellen. Het is mogelijk per verbandkoffer een checklist in te vullen en de checklist te voorzien van een code. Wij verpakken dan de bestelling voor iedere verbandkoffer apart en voorzien deze van de opgegeven code. Deze worden dan z.s.m. aan u verzonden.