Reddingsboei RESTUBE Basic

N8 2250
Bestel
  • Beschrijving

De RESTUBE Basic is een handig, compact en licht gewicht hulpmiddel dat watersporters bij zich kunnen dragen. Raak je in de problemen dan kun je je hoofd boven water houden.

We houden allemaal van sporten op, in en rond het water. Het water heeft een enorme aantrekkingskracht en biedt watersporters enorm veel plezier. Watersport kan je ook in serieuze problemen brengen. Het weer verandert plotseling, je krijgt te maken met materiaalpech of jij zelf krijgt kramp of er mankeert je plotseling iets. Jaarlijks komen veel watersporters onverwacht in de problemen en kunnen zich zelf nog net op tijd in veiligheid brengen of moeten gered worden uit een gevaarlijke situatie. Voor een aantal van hen komt hulp te laat…

RESTUBE biedt je vrijheid en veiligheid in het water. RESTUBE is een klein en compact handig hulpmiddel dat je gemakkelijk als heuptasje bij je kunt dragen. Kom je in het water in de problemen dan kun je de RESTUBE activeren door aan een koordje te trekken. De RESTUBE boei blaast zich zelf op en bied je drijfvermogen. Ga op de boei hangen, dit spaart je energie. De RESTUBE boei biedt genoeg drijfvermogen om je hoofd boven water te houden. Wacht op hulp of trek aandacht van andere watersporters.

De RESTUBE Basic is een handig, compact en licht gewicht hulpmiddel dat watersporters bij zich kunnen dragen. Het maakt niet uit of je op een meer bent of op zee bent, of aan boord van een schip bent of aan het vissen bent, de RESTUBE Basic geeft je meer vrijheid en veiligheid. De RESTUBE Basic is gemakkelijk bij je te dragen doordat deze is opgeborgen in een heuptasje. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht merk je niet eens dat je een hulpmiddel bij je draagt en het beperkt je niet in je bewegingsvrijheid. De RESTUBE Basic is geschikt voor vele watersportactiviteiten op het water zoals o.a. zeilen, vissen, roeien, kajakken of kanoën. De RESTUBE Basic kan ook gebruikt worden bij zwemmen, snorkelen, duiken en suppen.

RESTUBE de gele boei
De volledige opgeblazen RESTUBE boei heeft een drijfvermogen van 75N, dat meer dan 7 KG boven water kan houden. Door op de RESTUBE boei te blijven hangen en drijven kun je je hoofd boven water houden. Nu heb je even tijd om na te denken. RESTUBE helpt je, het maakt niet uit hoe groot je bent. Indien je zware kleding aan hebt zoals schoenen, doe ze dan uit als je in een kritische situatie terecht bent gekomen.

Je kunt met de RESTUBE ook de aandacht trekken van anderen als je in nood bent gekomen. Steek de RESTUBE in de lucht en zwaai deze heen en weer. Dankzij zijn gele kleur valt de RESTUBE goed op. Komt niemand je helpen, blijf dan op de RESTUBE drijven en wacht op hulp.

De RESTUBE boei is ook met de mond op te blazen. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer opbergen in het heuptasje, zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken.

De RESTUBE boei is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Het materiaal van de RESTUBE boei voldoet aan de Europese norm DIN EN ISO 12402, dat is dezelfde norm als die gesteld wordt aan materialen en onderdelen van opblaasbare reddingsvesten. Je kunt er zeker van zijn te beschikken over een product van goede kwaliteit en met een lange levensduur. De RESTUBE blijft lang volledig opgeblazen en zijn volledige drijfvermogen bieden, ook in extreme condities. Elke boei wordt na productie gecontroleerd op stevigheid.

100% kwaliteit
De RESTUBE is ontwikkeld in Duitsland. Dankzij samenwerking met universiteiten, ambassadeurs en professionele lifeguards en hulpverleners wordt de RESTUBE technologie continue verbeterd om te kunnen voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Herbruikbaar
De RESTUBE is na gebruik herbruikbaar. Spoel de RESTUBE af met schoon water en laat hem drogen. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder. Het CO2 patroon is zout waterbestendig en roest niet in zeewater. Vouw de RESTUBE op en plaats deze terug in het heuptasje. De RESTUBE is nu weer klaar voor het volgende gebruik.

Geschikt voor activiteiten op het water zoals vissen, kajakken, kanovaren, roeien, zeilen, maar is ook geschikt voor zwemmen, snorkelen, duiken en suppen.

Materiaal: nylon / TPU
Afmetingen: 14x6x5 cm
Gewicht: 240 gram