Bye Bites Na de steek Junior

2102040
Bestel
  • Beschrijving

Insectenproduct na de steek

Insecten die uw kind steken of bijten, laten gif of speeksel achter in de huid van uw kind. Dit zorgt vaak voor een rode bult en veel jeuk. Om de jeuk te verlichten is uw kind geneigd hier aan te gaan krabben. Echter is deze verlichting maar van korte duur en zal uw kind blijven krabben, met de kans dat er een ontsteking ontstaat met een litteken als gevolg.


ByeBites Na de Steek Junior neemt effectief de jeuk van de beet of steek weg waardoor de huid van uw kind weer tot rust komt en het niet meer de neiging heeft om er verder aan te krabben. ByeBites Na de Steek Junior is een zuiver natuurproduct dat speciaal ontwikkeld is voor baby's en kinderen. Na de steek junior vermindert de zwelling en jeuk van steken en beten van 
muggenwespen, steekvliegen en andere insecten. Bovendien voorkomt de na de steek junior wondjes die ontstaan als gevolg van krabben.

 

ByeBites Na de Steek Junior is dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige kinderhuid. ByeBites Na de Steek Junior is verkrijgbaar in een compact flesje van 25 ml. 

Voor het verzachten van de jeuk bij steken en beten bij volwassenen is er de 
ByeBites Na de Steek Classic.

Bewaaradvies en houdbaarheid

·         Na opening kunt u de ByeBites Na de Steek Junior nog 12 maanden bewaren

·         Bewaar de ByeBites Na de Steek Junior op een droge plek op kamertemperatuur uit het zicht en bereik van kinderen

·         Leg de ByeBites Na de Steek Junior niet in de zon

Toepassing ByeBites Na de Steek Junior

Breng direct nadat uw kind gebeten of gestoken is enkele druppels ByeBites Na de Steek Junior aan op de plaats van de steek of beet.

Herhaal de behandeling indien nodig.