Heltiq Fiets Set EHBO

1150452
Bestel
  • Beschrijving

Wondverzorging fiets set

Met deze HeltiQ Fiets Set kunnen de meest voorkomende fietsongelukjes zoals bloedende wonden, schrammen en schaafwonden snel en eenvoudig behandeld en verzorgd worden. De set is vanwege zijn compacte uitvoering gemakkelijk onder het fietszadel te bevestigen.

 

De set is waterafstotend en biedt tevens de mogelijkheid om aanvullende fietsitems in mee te nemen. De producten bevat ook een aantal steriele producten.

 

Op zoek naar een nog uitgebreidere eerste hulp set om mee te nemen op vakantie? Kies dan voor of de HeltiQ Eerste Hulp Set. Of kies voor de HeltiQ Eerste Hulp Kit als u een meer compacte kit wilt.

Gaat u met de tent, caravan en camper op (fiets)vakantie en heeft u liever een uitgebreide en stevige verbanddoos? Kies dan voor de HeltiQ Verbanddoos Onderweg of de HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis.

 

Lees voor gebruik eerst de bijgesloten ‘vuistregels’ door.

Inhoud HeltiQ Fiets Set

1 x Elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm

1 x Wondsnelverband nr. 2 6 x 8 cm

4 x Alcoholdoekjes

1 x Wegwerphandschoenen per paar

1 x Zalfgaas kompres 7,5 x 10 cm

2 x Gaaskompressen 5 x 8,5 cm

1 x Gemetalliseerd wondkompres 10 x 10 cm

12x Pleisterstrips

1 x Hechtpleister, rol 1 m x 1,25 cm

1 x Pincet

1 x Verbandschaar

1 x Vuistregels Eerste Hulp

Bewaaradvies en houdbaarheid

Wij raden u aan de HeltiQ Fiets Set direct aan het fietszadel te bevestigen wanneer u erop uit gaat met de fiets. Spreek ook af wie tijdens de vakantie de fiets set bij zich draagt en meeneemt op de fiets. Zo heeft u de set altijd snel bij de hand. Bewaar de fiets set op een droge plek op kamertemperatuur.


Optimale plekken voor het bewaren van de fiets set
- Op een vaste en/of logische plek 
- Uit het zicht en bereik van kinderen

Plaatsen waar u de fiets set NIET moet bewaren
- In de zon
- Opgeborgen onder allerlei spullen in bijvoorbeeld een kast of la, hierdoor kan de set beschadigd raken en kunt u in een noodsituatie de set niet makkelijk vinden

 

De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de fiets set heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.