Röwo sport-gel tube 100 ml

108040
Bestel
  • Beschrijving

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning.

De Rowo Sportgel 100 ml is een verkoelende  en huidvriendelijke gel, die ontspannend werkt na inspanning. De Röwo sportgel met japanse muntolie helpt onder andere tegen spierpijn en krampen. De sportgel van Rowo is een van de weinige spierwrijfmiddelen met het CE keurmerk en het predikaat medicijnproduct. Met de sportgel van Rowo heeft u gegarandeerd een topproduct in handen

Sportgel Rowo De verkoelende sportgel van Rowo is een zeer effectief en getest product dat wordt gebruikt voor spier- en gewrichtsklachten. De gel beschikt over uiterst hoge koelprestatie en is daarom een belangrijk preparaat dat ook gebruikt kan worden bij koudetherapie en bij de verzorging van gestreste structuren.

Eigenschappen Röwo Sportgel 100 ml
De Röwo Sportgel 100 ml heeft de volgende eigenschappen:

  • Verlicht pijn
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Verzorgt spanningen
  • Biedt uitstekende koeling-prestatie
  • Verlicht jeuk
  • Met Japanse muntolie, arnica en echinacea
  • Geschikt voor sport en vrije tijd

Werking Rowo Sportgel met Japanse muntolie
De Rowo Sportgel werkt verkoelend bij bijvoorbeeld een tennisarm, een golfelleboog of bij kneuzingen en verrekkingen. Daarnaast vermindert Röwo sportgel de jeuk bij insectenbeten. Rowo sportgel met Japanse muntolie kan ook gebruikt worden voor massages. De sportgel is verfrissend en verzorgend. Röwo Sportgel is dan ook de ideale begeleider, zowel binnen als buiten het sportveld. Door de unieke combinatie van koude- en warmtetherapie en een fantastische dieptewerking, heeft de Rowo Sportgel zeer snel effect. De Rowo Sportgel met japanse muntolie is 100% natuurlijk. Rowo Sportgel bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De sportgel bevat uitsluitende natuurlijke stoffen, zoals arnica, kamile echinaca en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Tenslotte is Rowo sportgel vetvrij en de gel trekt diep in de huid. Dit maakt de sportgel zeer aangenaam in het gebruik.

Informatie Sportgel Rowo
Medicijnproduct: EN ISO 13485   
MD: 2020-04
UDI: 111676957604

De verpakking van de Rowo Sportgel is in 2020/2021 veranderd in verband met de nieuwe richtlijnen voor MDR. Het is uiteraard hetzelfde vertrouwde product voor uw spieren tegen spierpijn en spierkramp. Vroeger stond het bestanddeel JHP olie op de verpakking, maar dit ingrediënt kunt u nu vinden als mentha arvensis leafoil in de bijsluiter.