Röwo sportgel 1 liter (met pompje)

108039
Bestel
  • Beschrijving

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning.

Rowo Sportgel 1 LITER POTTEN WORDEN GELEVERD MET GRATIS POMP ! Sportgel van ROWO is een zeer effectief en getest product dat wordt gebruikt voor spier- en gewrichtsklachten.
Rowo Sportgel beschikt over uiterst hoge Koelprestatie en is daarom een belangrijk preparaat wat ook gebruikt kan worden bij patiënten voor koudetherapie en verzorging van gestresstestructuren.

Eigenschappen Rowo Sportgel:

  • Verlicht pijn
  • helpt bij spierpijn en spierkrampen
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Verzorgt spanningen
  • Biedt uitstekende koeling-prestatie
  • Verlicht jeuk
  • Met Japanse muntolie, arnica en echinacea
  • Geschikt voor sport en vrije tijd

(*bij de afbeeldingen) Infrarood thermo-grafische afbeelding mét en zonder toepassingvan de  ROWO Sportgel. De beelden tonen onberispelijk het koel effect geproduceerd door toepassing van de ROWO Sportgel.  Koelende werking van ROWO Sportgel ten opzichte van een ander product. Getoond wordt de snel toenemende en aanhoudende hoge koelcapaciteit van de ROWO SportGel van ROWO vergeleken met een ander koelend product. Infrarood thermografische beelden zijn gemaakt van de toepassing van de verkoelende gel bij 60 proefpersonen. De metingen vonden plaats in een tijdsperiode van 90 minuten met tijdsintervallen  van vijf of tien minuten.
Rowo sportgel werkt verkoelend bij een tennisarm en golfelleboog,en bij kneuzingen en verrekkingen.  Vermindert de jeuk bij insectenbeten.  Een massage met Rowo sportgel is verfrissend en verzorgend.  Rowo Sportgel is dan ook de ideale begeleider, zowel binnen als buiten het sportveld. Rowo  Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!

Röwo Sportgel heeft een CE-keurmerk en is een Medicijnprodukt: EN ISO 13485   
Röwo sportgel bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen, maar uitsluitend natuurlijke stoffen waaronder arnica, kamille, echinaca en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Tevens is Rowo sportgel vetvrij en trekt diep in de huid in wat de sportgel zeer aangenaam maakt om te gebruiken