Bye Bites Na de steek Classic

2102039
Bestel
  • Beschrijving

Insectenproduct na de steek

Insecten die u steken of bijten, laten gif of speeksel achter in uw huid. Dit zorgt vaak voor een rode bult en een irriterend en jeukend gevoel. Hierdoor bent u geneigd om over de plek te krabben om de jeuk enige tijd weg te nemen. Echter is deze verlichting maar van korte duur en blijft u krabben met eventuele ontstekingen en littekens als gevolg.


ByeBites Na de Steek Classic neemt effectief de jeuk weg waardoor uw huid weer tot rust komt en u niet meer de neiging heeft tot krabben. De na de steek classic is een zuiver natuurproduct dat de zwelling en de jeuk vermindert van steken en beten door 
muggenwespen, steekvliegen en andere insecten. Bovendien voorkomt de na de steek classic  wondjes die ontstaan als gevolg van krabben.

 

ByeBites Na de Steek Classic is dermatologisch getest en geschikt te gebruiken op de gevoelige huid en tijdens de zwangerschap. ByeBites Na de Steek Classic is verkrijgbaar in een compact flesje van 25 ml. 

Gebruik voor het verzachten van steken en beten bij jonge kinderen vanaf 6 maanden de speciaal ontwikkelde 
ByeBites Na de Steek Junior.

 

Bewaaradvies en houdbaarheid

·         Na opening kunt u de ByeBites Na de Steek Classic nog 12 maanden bewaren

·         Bewaar de ByeBites Na de Steek Classic op een droge plek op kamertemperatuur uit het zicht en bereik van kinderen

·         Leg de ByeBites Na de Steek Classic niet in de zon

Toepassing ByeBites Na de Steek Classic

Breng direct na de beet enkele druppels ByeBites Na de Steek Classic aan op de plaats van de steek of beet.